Nieuws voetbalclub

 

IIn maart heeft trainer Peter Klee zich bedankt als trainer/coach van V.V. Sanderbout. Wij betreuren dit, maar respecteren zijn beslissing. Wij danken hem van harte voor datgene wat hij voor onze vereniging heeft betekend.

Uiteraard zijn wij daardoor op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer, en gelukkig zijn we hierin geslaagd. Hij zal vanaf de voorbereiding nieuw seizoen 2018-2019 officieel in functie treden.

 

Nieuwe trainer

 

Hallo leden, vrijwilligers en iedereen die V.V. Sanderbout een warm hart toedraagt. Bij deze willen we u graag voorstellen aan de nieuwe trainer van V.V. Sanderbout.

Rick Rinkens is 28 jaar en woont in Landgraaf, hij hoopt binnenkort in het bezit te zijn van zijn volgende UEFA-diploma. Na een korte voetbalcarrière die loopt langs VV Schaesberg, Heerlen Sport, SSOC en Sporting Heerlen, heeft hij al vroeg besloten om het trainersvak in te stappen. Als trainer heeft dit hem geleid langs clubs als VV Schaesberg,

ADVEO/Schinnen en Sporting Heerlen. Bij laatstgenoemde is hij dan ook vrij snel assistent-trainer geworden van Roger Knarren en de daarop volgende periode van Pedro Ricksen en waar hij vorig seizoen in samenwerking met Hans van Tussenbroek voor het eerste elftal van Sporting Heerlen heeft gestaan. Op dit moment is hij ook nog altijd werkzaam als assistent-trainer van Jorrit Dacier bij Sporting Heerlen en assistent-trainer bij Roda JC O16.

Na 6 jaar bij Sporting Heerlen vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging, deze heeft hij gevonden in VV Sanderbout. Rick kunnen we omschrijven als een enthousiaste trainer met een verfrissende kijk op het voetbal, deze wil hij dan ook komende seizoenen over gaan brengen op de spelersgroep en vereniging VV Sanderbout. Rick heeft een duidelijke manier van werken die gepaard gaat met zijn manier van voetballen en ontwikkelen van spelers. Rick zal de komende weken veel op ons sportcomplex te vinden zijn om kennis te maken met de spelersgroep maar ook met de supporters en vrijwilligers.

 

Rock & Roll avond

 

Op zaterdag 12 mei organiseert de activiteitencommissie V.V. Sanderbout voor iedereen die een binding hebben met V.V. Sanderbout een Rock en Roll avond. De muziek wordt verzorgt door DJ Wullum, en uiteraard gratis toegang. Aanvang 20.00 uur. Rond de klok van 22.00 uur zal er een gastoptreden zijn van de Rock en Roll club “Double U” uit Elsloo. Wij hopen op een gezellige avond.

 

Voor verdere info zie onze website: www.vvsanderbout.nl

 Copyright © 1963-2018 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.