Summerparty

Garageverkoop

 

De garageverkoop vind plaats op 17 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Men kan zich hiervoor inschrijven met een berichtje naam en adres vermelden op nummer 060621869535 of op nummer 0611312889.

 

De inkomsten hiervan zijn zoals gewoonlijk voor de st Maarten optocht en voor een verrassing voor de kids.

Terugblik Summerparty

 

 Op 9 juli 2017 was er weer het jaarlijks terugkomend evenement De summerparty. Het was dit jaar voor de eerste keer op de middenwei waardoor naar onze mening het voor de kinderen veiliger was. Het was zeer zeker een geslaagde dag en een druk bezochte dag.

 

Er waren zelfs veel mensen van buiten de wijk Sanderbout .

 

De organisatie wil dan ook iedereen bedanken voor zo>n grote opkomst en ook de vrijwilligers. En speciaal ook de mensen waar we water en stroom mochten pakken.

 

Door de vele positieve reactie"s zal het volgend jaar het zeker weer op de middenwei zijn.En de datum staat ook al vast dat is zondag 1 Juli 2018 schrijf dit al in jullie agenda.

 

De Organisatie

Garageverkoop

 

Het heeft even geduurd maar de datum van de garageverkoop is zondag 16 juli 2017 van 10.00 tot 17.00.

 

Wij gaan proberen er een mooie dag van te maken en hopen ook op een leuke dag.

 

Inschrijven kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0611312889 en 0621869535.

 

Inschrijven kost € 3,00. Dit bedrag wordt opgehaald aan huis. Wij verstrekken dan ballonnen of een vlagje als teken dat er betaald is. De plattegrond wordt verstrekt op de middenwei in Sanderbout.

 

Wij hopen op een groot aantal inschrijvingen. Verder zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen.

Summerparty 9 juli

 

Zoals jullie reeds vernomen hebben is het buiten evenement op 9 juli en zal op de middenwei plaats vinden. We hebben getracht om er weer iets moois van te maken met live muziek zoals Frans Theunisz,Diego Holzkens de Power Gipfel en Frenske.

 

Wij hopen dan ook dat er een grote opkomst is van jong en oud vooral ook de nieuwe bewoners zijn welkom. En wij willen vragen aan verenigingen om ook te komen zodat dit evenement kan blijven bestaan. Verder kunnen kinderen zich aanmelden voor verkoop van hun speelgoed wat ze toch niet meer gebruiken. Men moet zelf voor zeil of een deken zorgen gelieve je aan te melden op telnr 0611312889

 

Het evenement begint om 13.00 Hopelijk tot dan.

 

Verder zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

 

De organisatie Summerparty

 Copyright © 1963-2018 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.