Summerparty

Terugblik Summerparty

 

 Op 9 juli 2017 was er weer het jaarlijks terugkomend evenement De summerparty. Het was dit jaar voor de eerste keer op de middenwei waardoor naar onze mening het voor de kinderen veiliger was. Het was zeer zeker een geslaagde dag en een druk bezochte dag.

 

Er waren zelfs veel mensen van buiten de wijk Sanderbout .

 

De organisatie wil dan ook iedereen bedanken voor zo>n grote opkomst en ook de vrijwilligers. En speciaal ook de mensen waar we water en stroom mochten pakken.

 

Door de vele positieve reactie"s zal het volgend jaar het zeker weer op de middenwei zijn.En de datum staat ook al vast dat is zondag 1 Juli 2018 schrijf dit al in jullie agenda.

 

De Organisatie

Garageverkoop

 

Het heeft even geduurd maar de datum van de garageverkoop is zondag 16 juli 2017 van 10.00 tot 17.00.

 

Wij gaan proberen er een mooie dag van te maken en hopen ook op een leuke dag.

 

Inschrijven kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0611312889 en 0621869535.

 

Inschrijven kost € 3,00. Dit bedrag wordt opgehaald aan huis. Wij verstrekken dan ballonnen of een vlagje als teken dat er betaald is. De plattegrond wordt verstrekt op de middenwei in Sanderbout.

 

Wij hopen op een groot aantal inschrijvingen. Verder zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen.

Summerparty 9 juli

 

Zoals jullie reeds vernomen hebben is het buiten evenement op 9 juli en zal op de middenwei plaats vinden. We hebben getracht om er weer iets moois van te maken met live muziek zoals Frans Theunisz,Diego Holzkens de Power Gipfel en Frenske.

 

Wij hopen dan ook dat er een grote opkomst is van jong en oud vooral ook de nieuwe bewoners zijn welkom. En wij willen vragen aan verenigingen om ook te komen zodat dit evenement kan blijven bestaan. Verder kunnen kinderen zich aanmelden voor verkoop van hun speelgoed wat ze toch niet meer gebruiken. Men moet zelf voor zeil of een deken zorgen gelieve je aan te melden op telnr 0611312889

 

Het evenement begint om 13.00 Hopelijk tot dan.

 

Verder zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

 

De organisatie Summerparty

Summerparty 2017

 

Zoals jullie reeds hebben vernomen is op 9 juli weer heet buiten festijn van de summerparty. Dit zal dit jaar niet meer zoals we gewend waren zijn op de parkeerplaats bij de Jumbo aan de Bremstraat maar op de middenwei .Er is voor de kinderen de mogelijkheid om hun gebruikte speelgoed te verkopen waar ze toch niet meer mee spelen er moet zelf gezorgd worden voor een deken of zeil waar ze de spullen op kunnen leggen Hier zijn geen kosten aan verbonden.Aanmelden kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zal er weer gezorgd worden dat het een gezellig evenement wordt. Dus graag allemaal komen incl de verenigingen.

 

Verder hebt u gelezen dat de summerparty het organiseren van de garageverkoop en St Maartenoptocht gaat overnemen voor de organisatie zijn wij nog op zoek naar wat vrijwilligers die die dagen willen helpen. Wij zullen proberen om het allemaal zo goed mogelijk over te nemen en hopen op leuke evenementen.

De Summerparty Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil Brouns , Wil Venhoven, Detlev Spronck en Maril Blommaert

Summerparty

 

 Het is weer bijna zover op zondag 9 Juli 2017 zal weer het treffen van de wijk zijn waar iedereen welkom is. Er is voor de kinderen weer wat te doen en voor de oudere van de wijk wordt er ook weer een speciaal hoekje ingericht, zodat zij zich ook weer lekker thuis voelen Het geheel wordt dit jaar weer gedaan met live muziek. Nieuw is dat wij de kinderen van de wijk de gelegenheid geven om hun speelgoed dat ze niet meer gebruiken kunnen verkopen.

 

Dit is geheel kosteloos verder informatie geven we nog bij de volgende tussen de rails. De organisatie hoopt dan ook dat het weer een geslaagd evenement wordt en verzoekt iedere vereniging om dan ook te bezoeken daar het toch al zo moeilijk is voor allemaal.

 

De organisatie

Summerparty 2016

 

Het programma is weer zo ver. Op 17 Juli 2016 is er weer de bijeenkomst van de summerparty op de parkeerplaats bij de Jumbo. Wij hebben voor de kinderen weer een springkussen staan en voor de ouderen ook weer een hoekje met stoelen staan.

 

Verder hebben wij een leuk programma met Gino Fey .Sjoerd Mertens ,Coen Janssen en Wies Loyenga. Tevens zullen, zoals vorige jaren ook, van onze eigen wijk nog mensen optreden.

 

Verenigingen en alle bewoners van de wijk roepen wij daarom op allemaal te komen zodat we elkaar steunen. Voor de nieuwkomers in de wijk is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere inwoners. De entree is gratis.

 

De organisatie: Wil Brouns, Wil Venhoven, Detlev Spronck en Maril Blommaert

 Copyright © 1963-2017 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.