Terugblik Sinterklaasfeest

 

Beste kinderen, ouders, oma's, opa 's, inwoners van Sanderbout, wijkbewoners Mijn Zuid en omstreken,

 

Sinterklaas en zijn Pieten zijn vertrokken naar Spanje om, nadat ze alles hebben opgeruimd, te gaan genieten van een wel verdiende vakantie. We wensen toch nog even kort terug te kijken naar afgelopen periode. In de voorbereiding naar de intocht toe werd er gekeken naar de lokatie van de intocht.

 

Het beheerdersechtpaar, Cindy en Jeroen, stelde voor om het schip te gaan gebruiken om daar groots uit te pakken met o.a. een springkussen.

Onder begeleiding van Muziekcorps St Barbara en de Childwatchers heeft Sinterklaas en zijn Pieten genoten van de intocht. Mooi om te zien dat vele kinderen mee liepen naar het Multi Functionele Centrum alwaar iedereen op audiëntie bij de Sint mocht komen. Uit alle windstreken waren kinderen gekomen om te genieten van een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest. Vervolgens volgde de activiteiten elkaar op. Bezoekjes aan de Watervrienden, het ontbijt, bezoek aan de Brede School, scouting, Pergamijn en vooral niet te vergeten het bezoek in de nachtelijke uren aan de kinderen thuis om daar de schoentjes te vullen.

 

We mogen terug kijken op een mooie sinterklaastijd waarin samenwerking, flexibiliteit, spontaniteit, kijken in de toekomst en gezelligheid voor iedereen de drijfveer was. Het Sinterklaasfeest is voorbij. Wat voor een feest, overal waar Sinterklaas en zijn Pieten aanwezig was, waren er kinderen met blije snoetjes. Zonder jullie aanwezigheid en inzet hadden we ons doel niet bereikt.

 

Tenslotte: dank aan iedereen voor jullie bijdrage om de Sinterklaastijd een feest te laten zijn voor jong en oud. Tot volgend jaar.

 

Sinterklaas en zijn Pieten

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.