Sinterklaas in het MFC

 

Beste kinderen, ouders, oma's, opa's en alle andere mensen.

 

Sinterklaas en zijn Pieten komen zoals aangekondigd naar Sanderbout op 19 november. Onder begeleiding van Muziekcorps St Barbara en de Childwatchers zal Sinterklaas en zijn Pieten door de straten van Sanderbout gaan om te eindigen bij het Multi Functionele Centrum. Lopen jullie weer net als vorig jaar mee? We vertrekken rond 12.45 u vanaf de parkeerplaats bij de Jumbo.

 

Om bij de sint op audiëntie te mogen dienen de kinderen in bezit te zijn van een kaartje. Deze kaartjes zijn vanaf 1 november af te halen bij dhr. en mevr Peeters, Anemoonstraat 18 Sittard of bij mevr. Nacken Resedastraat 36 Sittard.

 

Voor de kinderen van Sanderbout zijn de kaartjes gratis overige kinderen betalen slechts €2,00. Kinderen die een kaartje hebben mogen bij Sinterklaas op het podium komen en als je nog niet aan de beurt bent worden ze in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan diverse activiteiten zoals springen in een springkasteel en smikkelen van een suikerspin. Pieten lopen rond om de kinderen te vermaken met PietenDans en PietenPraat.

 

Nu zullen de grote mensen wel denken dat er geen plaats is voor dit alles.De beheerders, Cindy en Jeroen, stellen het schip (voormalige kerkruimte) ter beschikking en leden van het sinterklaascomité zullen deze ruimte om toveren tot een echt sinterklaashome.

 

Sinterklaas en zijn Pieten verheugen zich op de intocht. Tot ziens op 19 november.

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.