Sinterklaas in aantocht

 

Beste kinderen, ouders, oma's, opa's en alle andere mensen,

 

Ook in 2017 heeft Sint en zijn Pieten weer een bezoek gepland in de wijk Sanderbout. Noteer alvast op de kalender: 19 november intocht en gelegenheid voor de kinderen om de sint te bezoeken in het MFC onger de 2 tores. Ook nu zijn er weer allerhande activiteiten gepland. Aan de knutseltafel mag je weer iets knutselen waaruit Sinterklaas rond 15.30 u een keuze maakt. De prijswinnaars mogen op 26 november ontbijten met Sinterklaas en zijn Pieten.

 

. Tijdens het bezoek vorig jaar heeft de FotoPiet op verzoek van de ouders foto's gemaakt van de kinderen samen met Sinterklaas en een van zijn Pieten. Vele foto's zijn niet opgehaald . De foto's liggen voor inzage en ophalen op een tafel. Dit jaar is de FotoPiet er NIET bij en zullen dus GEEN foto's gemaakt worden.

Sinterklaas heeft samen met enkele Pieten met een helikopter boven de wijk gevlogen. Wat wordt de wijk weer mooi met nieuwe huizen en schoorstenen. Om de sint een beetje te helpen een verzoek aan de kinderen om met een tekening het raam te versieren als jullie afgelopen jaar verhuisd zijn. Dan weet de Sint en zijn Pieten jullie zeker te vinden om de schoentjes te vullen. Ook kinderen die niet verhuisd zijn mogen een tekening voor het raam hangen.

 

Ook dit jaar komt het sinterklaascomité in de herfstvakantie collecteren. Met de opbrengst maken zij het mogelijk dat de kinderen van Sanderbout gratis bij de Sint op bezoek mogen komen. Kinderen Sinterklaas is er bijna klaar voor. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de Pakjesboot krijgt nog een laatste poetsbeurt. Dan is het trossen los en varen maar naar Nederland.

 

Groeten van Sinterklaas en zijn Pieten.

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.