St. Maarten

Sint Maarten optocht

 

Op vrijdag 10 nov 2017 is het weer zover dan trekt de Sint maarten stoet vanaf 19.00 uur weer door onze wijk.

 

Wij vertrekken vanuit de middewei met onze lampionnen en de fanfare naar de eind bestemming waar ieder kind weer een zakje snoep krijgt overhandigd.

 

We hopen dat alle kinderen komen zodat het weer iets moois wordt

 

De Organisatie

Sint Maartenoptocht

 

Op vrijdag 10 november zal er de St maarten stoet zijn. Deze begint om 19. 00 uur.

 

Dan trekken we met de kids met hun lampionnen door Sanderbout waar na de stoet ook het bekende zakje snoep wordt overhandigd aan de kids.

 

Bij elkaar komen is op de middenwei in Sanderbout.

 

Wij hopen dat er veel kinderen zullen komen.

Sint Maartencomité stopt

 

Het St. Maartencomité heeft besloten om de activiteiten die wij organiseren over te dragen aan de mensen van de Summer Party. Zij zullen de Garage Verkoop en de St. Maartenoptocht vanaf dit jaar organiseren.

 

Bijna 30 jaar heeft het St. Maartencomité de St. Maartenoptocht georganiseerd en ook al verschillende jaren de garage verkoop. Dit willen we voor Sanderbout behouden , vandaar dat we gezocht hebben naar mensen die dit met veel plezier willen voortzetten. We zijn dan ook ontzettend blij dat de summer party dit wil overnemen en dat dit stukje cultuur voor Sanderbout behouden blijft.

 

We wensen de Summer Party dan ook veel succes met het organiseren van deze evenementen en hopen dat jullie ook deze mensen zullen steunen en de activiteiten zult blijven bezoeken zoals jullie ook bij ons hebben gedaan. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie al die jaren in ons gehad hebben.

 

Het St. Maartencomité comité.

Sint Maartenoptocht

 

Dit jaar liep onze St. Maarten optocht geheel anders door Sanderbout aangezien er veel verkeer door Sanderbout kwam door werkzaamheden aan de rijksweg. Maar deze verkorte versie vonden de bewoners aan de Augustinessenhof en de nieuwe bewoners op de oude schoollocatie helemaal niet erg, zoveel kinderen met al hun lampjes met muziek van St. Barbara daar wordt je toch vrolijk van.

 

Als je dan ziet hoeveel ouders met hun kinderen aan de St. Maartenoptocht meelopen super gewoon. Samen bij vuur staan kijken, en dan voor een zakje snoep in de rij staan bij St. Maarten en bij jeugdprinses Mila.

 

We bedanken fanfare St. Barbara die ieder jaar trouw met ons meegaan en dit jaar ook Stichting The Childwatchers die hebben gezorgd dat iedereen veilig aan de optocht konden meelopen. Ook de vrijwilligers die ieder jaar voor ons klaarstaan,

 

Dank allemaal voor jullie inzet, TOP !!!!

 

Het Sint Maartencomité

Terugblik garagaverkoop en summerparty

 

We hebben de garageverkoop en de dag van de summerparty - ondanks de negatieve geluiden - toch als zeer positief kunnen ervaren . Dit jaar werden de 2 tezamen gehouden en de organisatie van de garageverkoop en de summerparty zien er beide positief op terug. De Garageverkoop had veel inschrijvingen en was druk bezocht dit misschien ook wel door het redelijk goede weer. De summerparty miste sommige mensen wel maar er waren daarentegen ook wat andere gezichten te zien, wat ook als zeer positief is ervaren

 

Verder willen beiden organisaties jullie bedanken dat de activiteiten allebei zo goed bezocht zijn zodat het geslaagd is dus nu op naar het volgend jaar.

 

Organisatie garageverkoop en de summerparty

Garageverkoop 17 juli

 

Zoals in de vorige tussen de rails stond volgt hier de aanvullende > informatie over de garageverkoop, Op zondag 17 juli begint de garage verkoop om 10.00 uur, we gaan door tot 16.00 uur. Er zijn al verschillende aanmeldingen binnen. We hopen op goed weer en veel gezelligheid in de wijk maar natuurlijk een goede verkoop.

 

Wel willen we duidelijk op wijzen dat er GEEN eten en drinken verkocht mag worden, daarvoor kan een ieder terecht bij de middenstand in Sanderbout .

 

We wensen iedereen veel succes Het St. Maartencomité

 Copyright © 1963-2017 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.