St. Maarten

Sint Maarten optocht

 

Op vrijdag 10 nov 2017 is het weer zover dan trekt de Sint maarten stoet vanaf 19.00 uur weer door onze wijk.

 

Wij vertrekken vanuit de middewei met onze lampionnen en de fanfare naar de eind bestemming waar ieder kind weer een zakje snoep krijgt overhandigd.

 

We hopen dat alle kinderen komen zodat het weer iets moois wordt

 

De Organisatie

Sint Maartenoptocht

 

Op vrijdag 10 november zal er de St maarten stoet zijn. Deze begint om 19. 00 uur.

 

Dan trekken we met de kids met hun lampionnen door Sanderbout waar na de stoet ook het bekende zakje snoep wordt overhandigd aan de kids.

 

Bij elkaar komen is op de middenwei in Sanderbout.

 

Wij hopen dat er veel kinderen zullen komen.

Sint Maartencomité stopt

 

Het St. Maartencomité heeft besloten om de activiteiten die wij organiseren over te dragen aan de mensen van de Summer Party. Zij zullen de Garage Verkoop en de St. Maartenoptocht vanaf dit jaar organiseren.

 

Bijna 30 jaar heeft het St. Maartencomité de St. Maartenoptocht georganiseerd en ook al verschillende jaren de garage verkoop. Dit willen we voor Sanderbout behouden , vandaar dat we gezocht hebben naar mensen die dit met veel plezier willen voortzetten. We zijn dan ook ontzettend blij dat de summer party dit wil overnemen en dat dit stukje cultuur voor Sanderbout behouden blijft.

 

We wensen de Summer Party dan ook veel succes met het organiseren van deze evenementen en hopen dat jullie ook deze mensen zullen steunen en de activiteiten zult blijven bezoeken zoals jullie ook bij ons hebben gedaan. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie al die jaren in ons gehad hebben.

 

Het St. Maartencomité comité.

 Copyright © 1963-2018 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.