Nieuws St. Barbara

 

 Na het succes van vorig jaar organiseert de Jeugfanfaar Zitterd, het opleidingsorkest van de drie samenwerkende Sittardse fanfares St.Jan Leyenbroek St.Barbara Sanderbout en St. Caecilia Broeksittard, weer een wandeling door Sittard en omgeving. Net als vorig jaar kunt u starten in de repetitielokalen van de drie verenigingen. In Sanderbout kan er gestart worden tussen 12:00 uur en 13:00 uur voor een tocht van 15 km en tussen 12:00 uur en 15:00 uur voor een tocht van 6 km. Startlocatie is het MFC.

Open dag/Open repetitie

 

De fanfare heeft deze gelegenheid aangegrepen om er een open dag met open repetitie aan te koppelen. Heeft u altijd al eens kennis willen maken met onze vereniging, dan is dit uw kans.

We openen de deuren van de repetitie van 11:00 uur tot 12:00 uur. Iedereen is welkom, jong en oud met en zonder ervaring als muzikant. Ook mensen die de vereniging op een andere manier willen ondersteunen zijn van harte welkom! Na de repetitie is er tot 15:00 uur de tijd om nader kennis te maken met de vereniging op de open dag. Er zullen leden en mensen van het bestuur aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Dit alles vindt plaats in ons repetitielokaal in het MFC aan de Bremstraat 7 in Sanderbout-Sittard. Kom kijken en ervaar waar een kleine vereniging groot in kan zijn!

 

Beleefd uitnodigend,

 

Leden en Bestuur van Muziekcorps St. Barbara Sittard

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.