In memoriam

 

In memoriam Jo, Brigitte en Anouk Gooijen.

 

Wat een leuke burendag had moeten worden eindigde in grote verslagenheid. Op zondagavond 24 september bereikte ons het tragische nieuws dat onze voormalige penningmeester Jo Gooijen met zijn vrouw Brigitte en dochter Anouk betrokken waren geraakt bij een noodlottig ongeval in het Duitse Rüsselheim. Terwijl Jo, Brigitte en Anouk op de terugweg waren van hun vakantie werden zij het slachtoffer van een spookrijder in een vrachtwagen. Zij hadden geen enkele kans.

 

Het gehele Muziekcorps was in schok maar bovenal is er een gevoel van ongeloof. De gedachten gaan dan al snel naar hun zoon Max bij wie dit verlies nog veel harder aankomt. De betrokkenheid van de familie Gooijen met onze fanfare was heel groot. Nog steeds is het niet te bevatten en wij wensen onze bugelist Max, zijn vriendin Annechien en verdere familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Jo, Brigitte en Anouk dank je wel voor alles wat jullie in het verleden voor onze vereniging gedaan en betekend hebben. Met muziek brachten wij jullie onze laatste groet, rust in vrede.

 

Muziekcorps Sint Barbara

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.