Jubileumconcert

 

Jubileumconcert Muziekcorps St. Barbara 4 november in schouwburg De Domeinen

 

Muziekcorps St. Barbara geeft ter gelegenheid van haar 65-jarig jubileum op zaterdag 4 november in schouwburg De Domijnen haar jubileumconcert, getiteld ‘Gelök’.Het thema van deze concertavond is klassiek meets pop. Dankzij de samenwerking met het mannenkoor Si-tard, kinderkoor Cantarella en een ensemble van Guido’s Orchestra is het mogelijk om klassieke muziek met popmuziek te combineren.

 

Vooral de samenwerking van Muziekcorps St. Barbara met Guido’s Orchestra belooft bijzonder te worden. Guido’s Orchestra is het eigentijdse poporkest onder leiding van orkestleider, violist en componist Guido Dieteren. Samen met sopraan Wendy Kokkelkoren (Guido’s echtgenote) bewijst het orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan. De afgelopen 10 jaar heeft Guido’s Orchestra, naast haar eigen solo-optredens, samengespeeld met internationale supersterren zoals Andrea Bocelli, Lionel Richie, Diana Ross, DJ Afrojack en vele anderen tijdens de concertreeks ‘Symphonica in Rosso’. Ook komend jaar zullen zij hier een vervolg aan geven met Simply Red.

 

Voorafgaand aan dit veelbelovende concert vindt op donderdag 2 november in het MFC Ónger de 2 tores in Sanderbout samen met Guido Dieteren en zijn ensemble, mannenkoor Si-tard en kinderkoor Cantarella de generale repetitie plaats. Voor Muziekcorps St. Barara en de wijk Sanderbout een unieke en bijzondere ervaring.

Muziekcorps St. Barbara, mannenkoor Si-tard, kinderkoor Cantarella en Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en het ensemble van Guido’s Orchestra verheugen zich enorm op deze samenwerking.

 

Bestel snel uw kaarten want het wordt een concert wat u niet mag missen. Zorg dat je erbij bent.

De kaartjes kosten € 25,- per stuk en kunnen besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.sintbarbara.nl of bij het verkooppunt in Sanderbout, de fam. Jongen, Anjelierstraat 28.

 Copyright © 1963-2018 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.