Repair Café

 

Wat is een Repair Café?

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op computers, kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en -vaardigheden.

 

Wat kunt u er doen?

Bezoekers nemen van thuis hun kapotte spullen mee naar het Repair Café. In het Repair Café gaat u dan samen met de deskundigen aan de slag om uw kapotte spullen te repareren.

 

Wat zijn de kosten van een reparatie?

Om de drempel voor bezoekers zo laag mogelijk te houden, zijn de adviezen en hulp van de deskundigen in het Repair Café gratis. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een nieuw onderdeel nodig heeft. U krijgt dan advies waar u het onderdeel kan kopen, en aan welke eisen dat het onderdeel moet voldoen. Wat we wel erg waarderen is als mensen een vrijwillige bijdrage geven!

In het Repair Café staat een fooienpot op tafel, waar tevreden bezoekers hun bijdrage in kunnen doen. Met deze donaties kunnen de organisatoren (een deel van) hun kosten betalen.

 

Waar vind u ons?

M.F.C. Sanderbout (oude Gemma kerk)

Bremstraat 7

6134 TZ Sittard

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Iedere donderdag van 13:00 tot 16:00

 

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.