Programma Mfc

 

 Begin van de vakantieperiode

Juli en augustus zijn de vakantiemaanden bij uitstek. Bijna iedereen last dan een rustpauze in, en dat kan in een zonnig land zijn óf gewoon thuis. In het laatste geval natuurlijk wel bezig met andere zaken als normaal.

 

Als goede start is er in MFC Ónger de 2 tores op 8 juli weer een Matinee, georganiseerd door Olga Vincken en Jeroen & Cindy. Als je daar nog niet bent geweest een mooie gelegenheid om dat nu wel eens te doen.

 

Het is zeker niet de eerste keer, en vast ook niet de laatste! Na aanvang om 2 uur is er dan weer te genieten van fijne en dansbare muziek, trek dus de dansschoenen aan! De muziek wordt als gewoonlijk verzorgd door een live band, en om dit mogelijk te maken is entree nodig.

 

Maar ook de inwendige mens wordt zeker niet vergeten: er is Catering aanwezig met de heerlijkste Indische gerechten. Het zelf kokkerellen is die dag niet nodig als je daarvan genoten hebt. Een extra motivatie misschien om het eens te proberen?

 

Verder is er ook nog een tombola met mooie geldprijzen. De lootjes zijn de hele middag ter plekke verkrijgbaar. Al met al een mooie invulling van het eerste vakantieweekend ... Tot slot willen wij iedereen een fijne vakantie toewensen!

 

Ed, Cor en Bert.

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.