Nieuws Mfc

 

Korte nabeschouwing 2 concerten Onger de 2 Tores.

 

25 maart heeft het Afrikakoor Kwimba Zabula (Zingend Genieten) een concert gegeven in het schip van het MFC. Met meer dan 250 betalende bezoekers was dit een overweldigend succes. Samen met vocaal ensemble Resonanz werd uitbundig en met hartstocht gezongen. Het Afrikakoor oefent iedere donderdagavond van 19.30-21.30u in ons wijkcentrum. Ga gerust eens luisteren.

 

Op 22 april werd er een pianoconcert gegeven door Tonie Ehlen concertpianiste en dochter van meister Zef Ehlen, hoofd van de voormalige jongensschool. in Sanderbout. Een cadeau van Tonie aan de mensen van Sanderbout. De aanleiding van deze geste was een verzoek van een

vroeger klasgenootje Thea Bemelmans-Smal. Een lumineuze greep! Het concert was buiten verwachting druk bezocht. Na de pauze speelde fanfare St.Barbara enkele werken.

Als Stichting MFC Sanderbout zijn we trots dat deze geslaagde concerten in ons centrum hebben plaatsgevonden. We willen dan ook proberen dit met enige regelmaat te laten plaatsvinden.

 

Noteer alvast in uw agenda vrijdag 21 t/m zondag 23 sept. 2018: 100 jaar Sanderbout, slotfeest "Mijn Zuid"en Burendag. Een feestelijk weekend waarbij Muziekkorps St. Barbara op vrijdag 21 sept. om 18.00u het spits afbijt met een concert.

Als Stichting MFC Sanderbout en Jeroen en Cindy van Onger de 2 Tores willen we ons steentje bijdragen en we hopen dan ook dat heel Sanderbout met ons wil meefeesten. De Initiatiefgroep Sanderbout is reeds begonnen met de voorbereidingen. Houdt dus de mededelingen in Sittard tussen de Rails en de digitale media in de gaten!

 

Bert, Cor en Ed

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.