Concert Zondagochtend 22 april

 

11.00u-12.30u in het Mfc "Onger de 2 Tores", Bremstraat 7 Sanderbout.

 

Het pianoconcert is een cadeau van Tonie Ehlen aan de bewoners van Sanderbout: gratis entree!

Voor de pauze een pianoconcert door Tonie Ehlen en na de pauze speelt Muziekkorps St. Barbara.

In de vorige editie van StdR hebben we geschreven dat het programma dat Tonie Ehlen voor u gaat spelen op de vleugel zal worden bekend gemaakt. Het is zeer gevarieerd. Wij hopen van ganser harte dat uw nieuwsgierigheid is gewekt. Zij zal werken van von Gluck, Schubert, Chopin, Ravel en Mendelssohn ten gehore brengen.

 

In de nieuwe huiskamer van Sanderbout is het goed toeven voor alle bewoners van deze wijk en daarbuiten. Laat u betoveren door het spel van Tonie Ehlen, een concertpianiste, woonachtig in Maastricht maar geboren in onze wijk.

 

Bij dit evenement hopen we ook de nieuwe bewoners van Sanderbout te ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd. Dit is een uitgelezen moment om kennis te maken met het wijkcentrum in onze voormalige Gemmakerk. Wij zijn er trots op dat het gebouw na de renovatie zijn

karakter heeft behouden. In de voormalige kapel is nu het cafégedeelte gevestigd en waar (heel) vroeger het altaar stond is de nieuwe Barbarazaal. Hier repeteert de fanfare, oefenen een koor, de linedancers, de majorettes, senioren met hun gymleraar etc. Tijdens het concert zal de scheidingswand geopend zijn waardoor een mooie, kleine concertzaal ontstaat.

 

Tot zondagochtend,

 

Bert van de Berg, CorNijpels en Ed Pustjens, Stichting MFC Sanderbout

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.