Nieuws MFC

 

Beste Buurtgenoten,.

 

Dat de herfst is begonnen hoeven de meteorologen ons niet te vertellen: wij kijken gewoon naar buiten. Dus zoeken we onze gezelligheid en bezigheden vaker binnen, thuis óf bijvoorbeeld in het MFC Ónger de 2 tores! En dat dit laatste steeds vaker gebeurd is aan de drukte wel te merken.

 

Alle wijkactiviteiten zijn langzaam maar zeker weer opgestart, en ook de Biljartvereniging is aan het eerste seizoen op deze locatie begonnen. En als dit blad uitkomt is de 2e serie KinderResto al weer aardig bezig, zij hebben dan al 2 bijeenkomsten achter de rug. En dat de kinderen - naast dat zij er het nodige van opsteken - hier veel plezier aan beleven is wel zeker..

 

Ook José Ots is direct na de vakantie gestart met haar activiteiten, maar nu dus in het MFC. Hieronder natuurlijk het koken voor de eetgroep: deze lijkt nu zelfs te groeien! Ook leuk is natuurlijk dat als José afwezig is het koken wordt overgenomen door Jeroen, en ik heb daar nog geen klachten over gehoord. Er wordt ook druk gewerkt aan Burendag: als dit wordt geschreven, dus als jullie dit lezen is dat al weer achter de rug. Met hopelijk heel erg mooi weer én heel veel bezoekers natuurlijk..

 

Van Cindy en Jeroen gehoord dat de agenda al behoorlijk bezet is voor de komende maanden, dus wacht niet te lang met af te spreken als er iets op stapel staat. Heel veel is er mogelijk, mits zij hier maar tijdig én duidelijk op worden aangesproken. Een flink aantal zaken staan natuurlijk jaarlijks op het programma, denk maar aan Sinterklaas en Oud- en Nieuw. En de Carnaval kunnen we ook moeilijk over het hoofd zien natuurlijk. Daarnaast wordt er achter de schermen nog gewerkt aan plannen om nog andere zaken op poten te zetten, onder andere ook gericht op educatie - iets om van te leren dus. Jullie worden natuurlijk tijdig op de hoogte gebracht als die ideeën zijn uitgerijpt en uitgewerkt..

Kortom: er valt in de komende maanden nog heel wat te beleven in het MFC voor bijna iedereen..

 

Groeten van Ed, Cor en Bert.

 Copyright © 1963-2017 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.