Feestavond 100 jaar Sanderbout

 

Willen jullie een bijdrage leveren aan de expo Sanderbout, 100 jaar? Lever jullie foto's met verhaal in bij Karel van Mil of leden van de initiatiefgroep Sanderbout (evt. via info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kom gewoon zelf je foto aan de waslijn hangen. . .

Vervoer senioren naar "Expo Sanderbout, 100 jaar": De initiatiefgroep wil op zondag 23 september senioren die slecht ter been zijn of (Jong) gehandicapten die geen eigen vervoer hebben helpen de expo te bezoeken. We willen daarbij liefst niemand vergeten maar hoe komen we er achter waar alle (ex-) inwoners van Sanderbout wonen? Jullie kunnen helpen;

 

* De initiatiefgroep bezoekt zorgtehuizen in de buurt en zal daar vragen of daar ex-inwoners uit Sanderbout of geïnteresseerden wonen.

* Kent U senioren uit Sanderbout die nog zelfstandig wonen? Geef ons de naam, adres (en evt. telefoonnummer) door, dan zal de initiatiefgroep contact opnemen. Indien mogelijk de naam en het nummer van de Omnibuspas want vervoer per Omnibus is gemakkelijk centraal te organiseren.

* Of. . . Kom zelf met uw ouders naar de Expo en maak er een gezellige middag van.

Naast het praatje tijdens de lopende EXPO is het op zondagmiddag 23- september een gezellige boel. Denk aan:

* Orkest

* Artiesten

* Linedansen

* Hapjes

* En voor de kinderen natuurlijk een springkussen en ranja met wat lekkers. . . .

U komt toch ook?

 

Zaterdagavond

 

De zaterdagavond wordt het hoogtepunt van ons jubileumweekend. Dé reünie voor alle (ex-)inwoners van Sanderbout. In het voormalige schip van de kerk wordt de bühne opgebouwd voor de 11-koppige feestband: "Knallermann" spektakel en feest gegarandeerd.

De feestband Knallermann zorgt -aansluitend op de thuiswedstrijd van Fortuna- vanaf 21:30 uur voor de meest foute mix van Engelse toppers, Deutsche Ballermann-knallers en Limburgse of Nederlandse kneuters (met een hoog meezing en -spring gehalte) voor dé feeststemming voor jong en oud.

Heb je naast dit geweld alvast zin in oktoberfeest of carnaval? Ook dat kán want Knallermann is "feest in het kwadraat", ze knallen het dak van onze voormalige kerk. Knallermann is nooit hetzelfde, Knallermann is "absurditeit op en top", Knallermann in Sanderbout moet je beleven.!

Kom met je vrienden of kom met je broer of oudere zus, neem al je familie mee of neem alle Sanderbout- en Fortunasupporters mee want kaartjes kopen is niet nodig. De entree is gratis.

Gelijktijdig kan in de MFC Onger de 2 tores de expo "Sanderbout, 100 jaar" bezocht worden. Daar kun je (in de pauze) in alle rust, met je vrienden lekker keuvelen over 100 jaar Sanderbout onder het genot van een lekker drankje. En lukt dat op de zaterdagavond niet omdat het té gezellig, dan kom je op zondagmiddag naar de expo.

De evenementenvergunning is gereed, de band en uw veiligheid en security is geregeld, nu de feeststemming nog! Jij komt toch ook?

Dit jubileumweekend (afsluiting project MijnZuid, "Sanderbout 100 jaar en Burendag) werd mogelijk gemaakt door o.a. een bijdrage van Projectteam MijnZuid en de inzet van vele vrijwilligers uit Sanderbout. Onze dank voor jullie bijdrage!

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.