Nieuws Initiatiefgroep

 

In het weekend van 21 t/m 23 september vindt de slotmanifestatie project MijnZuid samen met de viering Sanderbout 100 jaar en Burendag 2018 plaats. Met dank aan projectteam Mijnzuid heeft de initiatiefgroep het vertrouwen gekregen dit feest mogelijk te maken. Onder het motto "Same is sjoonder" is de samenwerking met andere verenigingen en groepen in de wijk gestart en begint e.e.a. langzaam vorm te krijgen.

Programma op hoofdlijnen:

 

Vrijdag: formele afsluiting project MijnZuid en opening EXPO Sanderbout 100 jaar: Bewoners worden uitgenodigd de afsluiting van project Mijnzuid te vieren samen met projectteamleden, partners en betrokken vanuit provincie en . . . .

Als onderdeel van dit programma wordt ook de EXPO Sanderbout 100 jaar geopend. Hierover straks meer. Organisatie van deze middag onder leiding van leden uit het projectteam.

De zaterdagmiddag 22.09.2018 wordt voornamelijk ingevuld door de Stichting Childwatchers:

 

Van 13.00 uur tot 16.00 uur wordt een te gekke kindermiddag georganiseerd. Er zal een parcours met super leuke spellen worden uitgezet, waaraan je met je eigen fiets dient deel te nemen. Bij elke opdracht/spel zal een “beloning” uitgereikt worden. Deze middag is niet aan leeftijd gebonden, dus wil je hieraan deelnemen, dan kan dat door jezelf of via je ouders in te laten schrijven. De inschrijfformulieren hiervoor zullen ruim voor het weekend op een aantal plaatsen beschikbaar zijn, o.a. Jumbo, MFC, Scholen en zal geplaatst worden in het wijkblad “Tussen de rails”

Zaterdagavond wordt georganiseerd met medewerking van een werkgroep bestaande uit leden van VV Sanderbout, cv de Koelkop, Blauwe Elf, Roze Elf, SB046 (Team film Supersanderbout). Het doel is een feest te organiseren waarbij we het succes van project MijnZuid vieren en nieuwe verbindingen maken tussen oude en nieuwe inwoners, verenigingen, groeperingen uit onze vernieuwde wijk.

In de volgende uitgave van Sittard tussen de Rails hierover meer.

 

De zondagmiddag "Burendag 2018" wordt georganiseerd in samenwerking met Jose Ots en Helga Schűler. Naast de doorlopende EXPO Sanderbout 100 jaar wordt gezorgd voor ouderwetse gezelligheid met muziek, een hapje en een drankje. Senioren worden speciaal uitgenodigd, maar natuurlijk wordt de jeugd tot 100 jaar niet vergeten. De initiatiefgroep gaat actief de wijk in om iedereen hierbij te betrekken.

 

En dan het belangrijkste nieuwtje: De EXPO Sanderbout 100 jaar. De initiatiefnemers Karel van Mil en initiatiefgroep Sanderbout hebben de vorm van deze Expo besproken. Laagdrempeligheid en eenvoud gebaseerd op medewerking en ideeën van alle bewoners zal leiden tot het succes van deze EXPO en dit feestweekend.

Onze vraag aan U: Heeft u, (ex-)inwoner, lid van vereniging, kind van of bekende met, foto- en beeldmateriaal met een goed verhaal over de historie van Sanderbout en wilt u dit met ons delen?

Wilt u ons helpen deze EXPO mede in te richten? Neem persoonlijk contact met ons op of stuur een korte email met gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met uw medewerking maken wij deze EXPO tot een succes.

Wij zetten onze schouders onder dit weekend, doet u mee? Tot ziens in Sanderbout, weekend 21-23 september 2018

We wensen iedereen een fijne vakantie toe.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.