Nieuws Initiatiefgroep

 

Samen collecteren

 

<p>In de 3e week van mei vindt er een collecte plaats voor het Oranjefonds. Het oranjefonds helpt ons met een bijdrage tijdens burendag en daarom hebben wij besloten ook het oranjefonds te helpen door in de buurt te collecteren. In feite collecteren we hiermee weer voor onze buurt..

Een leuke bijkomstigheid is dat onze verenigingen de helft van de opbrengst direct voor eigen gebruik mogen gebruiken. 2 groepen hebben zich aangemeld om te helpen. Eigen gebruik betekent in dit geval dus een eigen bijdrage in de clubkas van de Gekke Sjöppe en de

carnavalsvereniging..

Dus, houdt rekening met deze oranjefondscollecte en leg al wat muntstukken aan de kant. We wensen deze verenigingen een goede collecte toe. .

 

Samen feesten

De initiatiefgroep heeft van projectteam MijnZuid het vertrouwen gekregen om het eindfeest MijnZuid te organiseren. Inmiddels hebben 2 vergaderingen met het projectteam plaatsgevonden en hebben al 2 vergaderingen met een brede groep initiatiefnemers van verenigingen plaatsgevonden..

We zijn dus gezamenlijk op weg om een feestweekend te organiseren in het weekend van vrijdag 21 september tot zondag 23 september..

Wat wordt gevierd?.

1) De afsluiting van project MijnZuid.

2) 100 jarig bestaan Sanderbout.

3) Burendag 2018.

 

Het plan is dat we op vrijdagmiddag de succesvolle en formele afsluiting van project MijnZuid gaan vieren, gevolgd door een feestavond. Op zaterdagmiddag gaan we feestelijk door de wijk en verbinden we Ophoven, Land van Gulick, de Achtbunder, Sanderbout en 100 jarig Kleindorp. We sluiten de zaterdag af met een feest in het schip van de MFC. Op zondagmiddag vieren we tradioneel Burendag in aangepaste vorm. Dus het wordt feest in Sanderbout en MijnZuid, zet deze data alvast in jullie agenda.

 

Same is sjoonder.

Initiatiefgroep @sanderbout.nl

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.