Buurderij in MFC

 

Op donderdag 6 september opent de 15e Buurderij van Nederland “Buurderij Westelijke Mijnstreek” haar deuren in Sittard aan de Bremstraat 7. Lokale Boeren en producenten laten je er van 19:00u – 21:00u proeven van hun eigen geteelde, gekweekte of ambachtelijk bereide producten.

 

Nadien kan je er elke donder-dagavond terecht voor het afhalen van lokale groenten, fruit, brood, zuivel, vleeswaren, streekproducten en artisanale bereidingen die je op voorhand online kan bestellen via www.boerenenburen.nl. Met een vrolijk web platform brengt Boeren & Buren consumenten en producenten samen en doe je als Buur online boodschappen rechtstreeks bij de landbouwers.

 

Op het moment dat de producten verdeeld worden, ontmoeten de Buren en Boeren elkaar op een aangename locatie tijdens een wekelijkse boerenmarkt, de “Buurderij” genaamd. In Sittard vinden de bijeenkomsten plaats in het MFC van de Gemmakerk aan de Bremstraat 7. Buren bestellen wanneer ze willen en hoe vaak ze willen zonder verplichtingen, minimumbestelling, vaste pakketten of een abonnement.

 Copyright © 1963-2020 Stichting Wijkblad Sittard Tussen de Rails. All Rights Reserved.